среда, 14. мај 2014.

Konkurs za izradu idejnog rešenja za maskotu Rapsody Travel-a


Turistička agencija Rapsody Travel raspisuje Konkurs za izradu idejnog rešenja za maskotu Rapsody Travel-a. Pravo učešća na Konkursu imaju sva zainteresovana fizička i pravna lica u zemiji i inostranstvu koja ispune uslove navedene u ovom Konkursu.
Idejno rešenje koncepcijski i oblikovno treba da bude originalno, na visokom likovnom i estetskom nivou koje će najbolje predstaviti Rapsody brend i duh Rapsody putovanja.
Idejno rešenje ne treba biti vezano za sezonska putovanja (npr. leto, zima, proleće...), niti za samo jedan od Rapsody projekata (npr. S(h)ankanje, Spring Break, Leto za mlade), već treba da predstavi Rapsody brend kao prepoznatljivu turističku agenciju za mlade u Srbiji.
Idejno rešenje za maskotu Rapsody Travel-a treba da sadrži sledeće priloge:
  • 1. kolorno rešenje maskote / neograničen broj boja
  • 2. rešenje maskote, 1 boja / pozitiv
  • 3. konturno rešenje maskote
  • 4. tekstualno obrazloženje rešenja / do 1500 karaktera
- Priloge idejnih rešenja potrebno je poslati kao prikaze (PDF ili JPEG).
- Prilog sa tekstualnim obrazloženjem rešenja spakovati u Word document.
- Sva 4 file-a spakovati u folder i upload-ovati na aplikaciji KONKURS ZA MASKOTU.
- Upload-ovati originalne fajlove u izvornom obliku na uvid zbog provere upotrebljivosti fajlova. *Fajlovi se neće koristiti bez autorskih prava koje autor predaje Rapsody-ju prihvatanjem nagrade.
•Potrebno je nakon upload-a popuniti kontakt formu, koja sadrži sledeće podatke: ime i prezime autora, mesto stanovanja, mobilni telefon i e-mail adresu.
•Krajnji rok za slanje idejnih rešenja: 09.06.2014.
• Glasanje počinje 09.06.2014. Sve idejna rešenja biće postavljena u okviru aplikacije na zvaničnoj Facebook stranici na kojoj će se glasanje i obavljati. Link sa Vašim radom možete share-ovati na društvenim mrežama da biste prikupili što veći broj glasova.
*Svako automatsko generisanje glasova/lajkova putem java scripta i sličnih aplikacija dovodi do automatske diskvalifikacije.
• Nakon 09.06.žiri Rapsody Travel-a će svoje glasove dodeliti najboljim radovima prema svom mišljenju.
• Najbolje idejno rešenje i dobitnik nagrade biće objavljen 04.07. na zvaničnoj Facebook stranici.
•Rešenja koja ne sadrže sve priloge, ili stignu posle naznačenog roka, neće se uzimati u obzir. Konkursni predlozi se ne vraćaju.
Radovi se neće koristiti bez saglasnosti autora i služe samo i isključivo u svrhu konkursa.
Vlasnik autorskog dela se prihvatanjem nagrade odriče autorskih i svih drugih prava na autorsko delo. 

Nagrada za usvojeno rešenje i otkup imovinskih autorskih prava za maskotu je vrednosti 600 (šest stotina) evra, od čega je 300 (tri stotine) evra obračunato u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja, dok drugi deo nagrade čini putovanje Leto 2014. na Zakintos, u terminu od 11.07-22.07.2014. vrednosti 300 (tri stotine) evra. Pobednik konkursa dobija i poklon paket Nescafe. Poklon dodeljuje Nescafe, prijatelj svih Rapsody Travel putovanja.Rapsody Travel zadržava pravo izmene na autorskom delu.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна