петак, 4. јул 2014.

#RetroSpomenar


Samo što se vratio iz 80-tih da vas podseti na stara dobra vremena, legendarni sladoled Stopi, poziva vas da učestvujete u  foto konkursu  „#RetroSpomenar“
Napravi najbolju, najluđu, najinteresantniju, najkreativniju fotografiju sa sladoledom Stopi ili ambalažom sladoleda Stopi, postavi je na lični instagram ili twitter profil, sa heštegom #RetroSpomenar i svakog ponedeljka ćemo izabrati 5 najboljih fotografija čije ćemo autore obradovati Frikom slatkim paketima.
Zaprati twitter nalog @mnogokul i pratiti nas jer ćeš možda baš ti biti među najboljima!
Sve što treba da uradite je da za vreme trajanja konkursa (16.06. - 15.07.2014.) postavite na vašem ličnom Twitter ili Instagram profilu što kreativniju fotografiju sa Vašim omiljenim Stopijem i pokažete koliko uživate u retro Stopi ukusu. Možete postaviti koliko god želite fotografija, ali ne zaboravite da stavite hashtag #RetroSpomenar, kako bi  zanimljive fotke žiri kompanije Frikom mogao  i da vidi.
Svake nedelje trajanja konkursa žiri će odabrati pet najboljih fotografija, a vlasnici istih dobiće kutije ledenih Frikom poslastica. Osnovni uslov je da ste stariji od 14 godina i da imate otvoren tj. javni Twitter ili Instagram nalog.
Više na stranici retrospomenar.frikom.rs 

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна