субота, 6. септембар 2014.

Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom


Alta Motors raspisuje nagradni foto-konkurs „Najkreativnija fotografija sa Peugeot skuterom“. Podelite sa nama vaše fotografije sa Peugeot skuterom i potencijalni ste dobitnik jedne od tri nagrade. Fotografije pošaljite na mejl verano@verano.co.rs, uz osnovne podatke. Pravo učešća imaju svi koji nam fotografije pošalju od 1. do 21. septembra 2014. godine. Pobedničke fotografije biće istaknute na veb sajtuwww.peugeot-skuteri.rs, 22. Septembra 2014 godine. 

Jedan autor može učestvovati sa najviše pet fotografija. Fotografije moraju biti minimalne širine 800 piksela i veličine do 10 MB. Uz podatke o autoru (Ime, prezime, kontakt telefon, adresa) neohodno je navesti i naziv fotografije. Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara temi konkursa ili koja tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs, bez posebnih objašnjenja. Zabranjeno je slanje fotografija uvredljivog ili pornografskog sadržaja.

Sve fotografije biće objavljene na sajtu http://www.peugeot-skuteri.rs/gallery/?Gid=16

Žiri kompanije Alta motors odabraće tri fotografije čiji će autori biti nagrađeni vrednim poklonima.
  1. Nagrada za prvo mesto: Kaciga Motowell – model OF3
  2. Nagrada za drugo mesto: Naočare Uvex – model Jet
  3. Nagrada za treće mesto: Majica i kožni novčanik Peugeot
Svi učesnici u nagradnom foto-konkursu dobijaju besplatni kontrolni pregled skutera u servisnom centru Verano motors-a u Beogradu ili Nišu.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна