петак, 6. фебруар 2015.

GOMEX FOTO KONKURS „MOJA JE LJUBAV...POSEBNA“


Posetite web stranicu www.facebook.com/Gomex.doo ili sajt www.gomex.rs i pratite korake.
U nagradnom konkursu mogu da učestvuju svi korisnici Facebook-a koji prihvataju pravila Facebook-a i uslove učešća u nagradnom konkursu koji su objavljeni na stranici Gomex na Facebook-u (http://www.facebook.com/Gomex.doo).
Slanje fotografija za foto konkurs traje od 06.02. do 12.02.2015. godine u 13h. Sve dospele fotografije će biti objavljene u zajedničkom foto albumu pod nazivom MOJA JE LJUBAV...POSEBNA onom dinamikom kojom budu stizale na mejl adresu fotokonkurs@gomex.rs, fotografije koje budu stigle nakon naznačenog roka neće biti uzete u obzir. Glasanje, odnosno lajkovanje će trajati od objavljivanja albuma sa pristiglim fotografijama do 13.02. u 12h, kada će biti potvrđena imena 5 najboljih. Poklone osvajaju 5 fotografija sa najvećim brojem lajkova u momentu proglašenja pobednika. Organizator zadrzava pravo da neobjavi neadekvatne fotografije.
Fotografišite se sa svojom partnerkom/om ali tako da nam objasnite slikom na zašto je vaša ljubav posebna. Uslov je da na samoj fotografiji na kreativan način bude prisutan brend Gomex (logo, objekat, šešir, Porodični magazin, korporativne boje...)
Pošaljite sliku na fotokonkurs@gomex.rs
Uz fotografiju, u opisu ili u komentaru napišite naziv fotografije – ne zaboravite da se i ovde ceni kreativnost – i gde je snimljena. Ispričajte neku priču o slici i potpišite se (mesto i datum fotografije, ime i prezime, odakle ste i kontakt telefon na koji možemo da vas dobijemo) 
Podelite to sa prijateljima, „tagujte“ se i čekajte „lajkove“.

Poklon sadrži: 
- Crno vino „Vranac“ 0,75l - 13.juli
- Rafaelo desert 150g – Ferrero Rocher

Knjiga Laguna „Kuća sećanja i zaborava“ - Filip David (dobitnik NIN-ove nagrade za 2014.g)

Ukoliko je dobitnik osoba koja je mlađa od 18. godina poklon mora preuzeti uz prisustvo roditelja ili staratelja.
Dobitnici će poklone moći da podignu 14.12.2015. posle 15h u Gomex-ovom objektu koji im je najbliži.

OPŠTA PRAVILA FOTO KONKURSA „MOJA JE LJUBAV...POSEBNA“

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна