уторак, 7. април 2015.

U IDEI sreća doleće uz proleće

U sklopu kampanje „Fenomenalni april u IDEI“ kompanija Mercator-S je na radost velikog broja potrošača organizovala i nagradnu igru pod nazivom „U IDEI sreća doleće uz proleće“ u kojoj će svi kupci u narednih 26 dana, u više od 290 IDEA prodavnicama širom Srbije, imati prilike da osvoje neku od 1.000 avionskih karata za putovanje na jednu od 14 destinacija širom Evrope.
Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi potrošači sa računom većim od 1.000 dinara koji će, u periodu od 6. aprila do 3. maja 2015., popunjavanjem talona dobijenim na kasi imati prilike da uđu konkurenciju za dobitnika nagradnih putovanja za dvoje i na taj način obraduju sebi drage osobe.
Na radost svih onih koji imaju najmanje strpljenja u ovim situacijama IDEA je dolučila da tokom trajanja nagradne igre organizuje parcijalna javna izvlačenja dobitnika, pa će tako već za dve nedelje, tačnije 19. aprila, biti objavljena imena prvih 150 dobitnika koji su konkurisali u periodu od 06.04. do 13.04.
Odmah nakon toga, već 26. aprila biće objavljena i imena novih 150 dobitnika koji su konkurisali u periodu od 14.04. do 20.04, a na dan završetka nagradne igre biće objavljeno i preostalih 200 imena koji će od tog trenutka imati prilike da obiđu neke od najlepših evropskih destinacija i uspomene sa tog putovanja zapamte kao jedne od najlepših u svom životu.

DOBITNICI:
http://www.idea.rs/Akcije/U-Idei-sreca-dolece-uz-prolece/Dobitnici/Dobitnici

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна