среда, 20. мај 2015.

Zlatna C kafa - Ruke ti se pozlatile - nagradni konkurs


Zlatna C kafa tokom cele ove godine nagrađuje Vaš trud i odaje priznanje Vašoj kreativnosti u nekoliko tematskih celina (Uskrs, rukotvorine, najbolji recept, slavska trpeza). Druga etapa konkursa na temu najlepšeg tradicionalnog ručnog rada (vez i vezenje, pletenje, heklanje, šivenje, ukrasni i upotrebni predmeti) počinje 23. aprila 2015. godine i trajaće sve do 21. juna 2015. godine.
Prijavite se putem ovog portala i priložite fotografiju Vašeg najlepšeg tradicionalnog ručnog rada*, kao i fotografiju fiskalnog računa koji predstavlja dokaz da ste kupili 200g Zlatne C kafe.
Ukoliko niste u mogućnosti da se prijavite putem ovog portala, možete se prijaviti i putem časopisa „Blic Žena“ tako što ćete popunjenu pristupnicu, fotografiju Vašeg rada i fiskalni račun kao dokaz o kupovini 200g Zlatne C kafe, poslati na poštanski fah 40, 11070 Novi Beograd.
Stručni žiri će na kraju svake etape izabrati najbolji rad koji osvaja super premiju od 100.000 dinara, a deset najkreativnijih žena nagradiće specijalnim Zlatna C kafa setom i vrednosnim vaučerom od 5.000 dinara.
Neka Vaša kreativnost i zlatne ruke koje imate, učine da svi vide koliko naizgled obične stvari, mogu da postanu prava remek dela i da daju pozitivan primer budućim generacijama kako se čuva i neguje nasleđe naše tradicije.

Vaša Zlatna C kafa

* Na samoj fotografiji, pored Vašeg rada neophodno je da se nalazi i kesica Zlatne C kafe, bilo koje gramaže.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна