петак, 5. јун 2015.

Durex TUNE IN


Da bi učestvovali u nagradnoj igri neophodno je da posetite facebook stranicu Durex Srbija, a zatim i da uđete u aplikaciju Durex TUNE IN. U okviru aplikacije treba da napravite sopstvenu pesmu na temu koja je zadata, korišćenjem različitih muzičkih sekvecni koje su ponuđene u okviru aplikacije. Kada je pesma kreirana i sačuvana u galeriji, ona postaje dostupna za lajkovanje a 50 najboljih pesama po broju lajkova ulazi u Love Chart top listu. Nedeljne nagrade se dodeljuju po principu slučajnog odabira od učesnika iz Love Chart top liste.

Nagradna igra traje u perodu od 1.5.2015. do 25.6.2015. godine pri čemu se svake nedelje dodeljuje po pet nedeljnih nagrada u vidu Durex letnjeg paketića koji sadrži 3 pakovanja kondoma (Real Feel, Mutual Pleasure i Taste Me), 2 lubrikanta (Perfect Glide i Play Cherry) i jedan 2u1 Gel Massage lubrikant (Aloe Vera). 

25. juna 2015. se po principu slučajnog odabira izvlači 10 glavnih nagrada - 10x Exit avantura za dvoje koja uključuje ulaznice za Exit i Sea Dance festival, smeštaj i prevoz od grada u kome učesnik boravi a koji se nalazi na teritoriji Republike Srbije, do Exit i Sea Dance festivala i nazad.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна