уторак, 23. јун 2015.

Osvoji letovanje u Grćkoj


U saradnji sa portalom Novosti.rs organizujemo jedan zanimljiv i lagan kviz poznavanja naše turističke ponude uz pomoć kojeg možete osvojiti letovanje u Grčkoj. Sve što je potrebno je da pratite Facebook stranu Novosti.rs i sajt agencije VIVA.

Kako igra funkcioniše?

Nagradni kviz počinje u ponedeljak 22.06.2015. i  traje 7 dana do 28.06.2015. Svakog dana postavlja se novo pitanje na Facebook strani Novosti. Odgovor se nalazi na sajtu agencije vivatravel.rs. Pitanja su takva da  tačne odgovore mogu dati i mali i veliki korisnici interneta. Uz malo snalažljivosti i preciznog oka možete sebe i neku dragu osobu častiti lepim letovanjem u Leptokariji na 10 dana. Rezervisan termin za polazak je 08.09.2015.

Pazite, sa jednom e-mail adresom možete samo jednom učestvovati u nagradnom kvizu u toku dana. Svakog dana možete odgovarati na pitanja i time povećavate šansu da budete srećni dobitnik. 

Dobitnika proglašavamo na kraju kviza u ponedeljak  29.06.2015. Vaše je samo da pošaljete tačne odgovore na mejl adresu kviz@vivatravel.rs.

Nagradni kviz je pošteno organizovan i svi imaju realne šanse da budu izvučeni, potrebno je samo malo sreće. Cilj je da se zabavite, podelite ovu akciju sa prijateljima i naravno letujete besplatno. 

Neka se vaše oštro oko pokaže na delu. Krenimo!

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна