недеља, 5. јул 2015.

Plazma za svaki put


Da bi ucestvovali u nagradnoj igri neophodno je da sa Google Play Store skinete aplikaciju "Plazma za svaki put". Po ulasku u aplikaciju neophodno je da ostavite svoje podatke a zatim i da napravite razglednicu koristeci fotografiju koja je uslakina na putovanju i elemente koji su ponudjeni, uz upisivanje kratke poruke koju sam osmisli.

Fotografije koje su odobrene u aplikacije ce se pojaviti na Plazma zvanicnoj facebook stranici u okviru taba Plazma za svaki put, gde ce fotografije biti raspolozive za lajkovanje. Prvih 1000 razglednica koje budu postavljene u okviru aplikacije ce biti odstampane i poslate na odgovarajucu adresu.

Nagradna igra traje od 1.7.2015. do 30.8.2015. a ukupno se dodeljuje 9 nagrada na konkursu:

  • 9 Plazma poklon paketa (mase cca 600g) i to: po jedan za 3 korisnika sa najlajkovanijom razglednicom svakog kruga takmičenja.
  • 3 putovanja za dve osobe na Kopaonik u trajanju u trajanju od 7 dana, u periodu februar 2016. godine i to: po jedno putovanje za dve osobe za 3 korisnika sa najkreativnijim razglednicama po mišljenju žirija, odabranih među 30 finalista

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна