петак, 02. октобар 2015.

UŠĆE godina želja


Zamislite da 12 meseci imate određeni budžet za šoping, za sve što volite i što vam je potrebno. Zamislite da svakog meseca možete i da obradujete najbliže i prijatelje nekim poklončićima. Ne morate da maštate više, već je potrebno samo da odete do UŠĆE Shopping Centra i postanete učesnik nagradne igre “UŠĆE godina želja”.
Kad obavite kupovinu u iznosu od 5000 dinara i više, dobijate “cep-cep” karticu koja vam otkriva da li ste na licu mesta dobili neku od predviđenih nagrada. U zavisnosti koliko ste srećne ruke tog dana, možete osvojiti platnu karticu za kupovinu u iznosima od 500 ili 1000 dinara. Ako su vam zvezde tog dana baš naklonjene možete dobiti i Mesec dana šopinga u UŠĆE SC i platnu karticu u vrednosti od 30 000 dinara za šoping.
Tu nije kraj poklonima. Tu je i Sezona šopinga u UŠĆE SC. Ukoliko baš vi izvučete ovaj poklon, dobijate platnu karticu sa iznosom od 90 000 dinara, koji će biti raspoređen na po 30 000 dinara na tri meseca za šoping u ovom Centru.
I pored svega ovoga, ukoliko “cep-cep” kartica ne pokaže dobitak, ne budite tužni. I dalje postoji mogućnost da nastavite sa učešćem u nagradoj igri, i to u izvlačenju glavne nagrade – godinu dana šopinga u UŠĆE SC.
Kažu da sreću treba tražiti u malim stvarima. Ako okupljanje sa prijateljima bude i povod za šoping, onda su dobra energija na jednom mestu i malo sreće možda dovoljni da u UŠĆE SC ispunite svoje želje. Verujte u dobitak!
Nagradna igra traje od 01. do 30. oktobra 2015.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна