петак, 5. фебруар 2016.

OMV nagradna igra

"OMV Maxximalne nagrade" nova nagradna igra na OMV benzinskim stanicama


Pripremili smo za Vas novu nagradnu igru pod nazivom "OMV Maxximalne nagrade". Pravila za učešće su vrlo jednostavna a u konkurenciju za glavnu nagradu se stiže sa potrošenih RSD 2.000 na OMV benzinskim stanicama! Pored glavne nagrade, još 35 srećnih učesnika će osvojiti vaučer za gorivo u vrednosti RSD 10.000.
Svaka kupovina (gorivo i ostali proizvodi i usluge iz OMV asortimana) na stanicama OMV Srbija u vrednosti od RSD 1.000 donosi jedan pečat.  Svi potrošači koji žele da učestvuju u nagradnoj igri treba da prilože kupon, koji se dobija na kasi benzinske stanice, sa ispravno popunjenim traženim podacima i dva pečata, kao i kopijama fiskalnih računa dobijenih tokom kupovine, i da ga ubace u kutiju koja se za tu namenu nalazi na svakoj benzinskoj stanici. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od 36 nagrada, moguće je dostaviti neograničen broj uredno popunjenih kupona u skladu sa Pravilima nagradne igre.
Glavna nagrada Audi A1 Sportback 1.0 TFSI, model automobila nemačkog proizvođača kojim je kroz kompaktan izgled izražen savremen način života. Ovaj model automobila je ubedljiv po svojim performansama, a sa mogućnostima individualizacije ovo vozilo je jedinstveno. Tehnologije upotrebljene u modelu A1 su efikasnije a komunikaciona rešenja savremenija.
Osim glavne nagrade, još 35 srećnih dobitnika će osvojiti vaučere za gorivo u vrednosti RSD 10.000.
Rok za dostavljanje popunjenih kupona je 29. februar 2016. godine do 00:00 časova.
Veliko izvlačenje dobitnika će se održati 1. marta u 12.00 časova. 
Vaki potrošač koji kompletira kupon stiče pravo da učestvuje u nagradnoj igri i automatski, bez ikakvog uslova Save&Drive karticu. Učešćem u Save&Drive programu OMV potrošači imaju priliku da ostvare popust na kupovinu bilo koje vrste goriva, kao i proizvoda ili usluga koje nude OMV benzinske stanice u okviru svog restorana, prodavnice i perionice.

1 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Ucestvuj u izvlacenju https://www.instagram.com/p/BBnWkzSyLn5/

10. фебруар 2016. 19:51  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна