недеља, 27. новембар 2016.

Kia te vodi u Australiju!


Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna.
Teniski grand slem turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svetu, svake godine se odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.
Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će 8. decembra 2016. izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.
Nakon online prijave na visit.kia.rs ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na nagradno pitanje, obavljene vožnje s jednim od modela Kia stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna.
Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. - na vrhuncu australske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, odgovorite na jednostavno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 6. 12. 2016.

1 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Ko je dobitnik nagrade?

12. децембар 2016. 18:40  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна