понедељак, 20. фебруар 2017.

BIOMELEM - NAJLEPŠE KOSE SRBIJE


I UVODNE ODREDBE
Na osnovu odredbe člana 232. Zakona o obligacionim odnosima, kao i ovih Pravila konkursa „NAJLEPŠE KOSE SRBIJE “ (dalje: „Pravila konkursa“), privredno društvo „Kompanija Biomelem“ d.o.o Beograd (u daljem tekstu: „Organizator“) organizuje Konkurs pod nazivom “NAJLEPŠE KOSE SRBIJE ” (dalje: „Konkurs“). Ova Pravila Konkursa su obavezujuća za Organizatora, kao i sve registrovane i neregistrovane učesnice. Svi registrovani i neregistrovani učesnici su dužni da poštuju ova Pravila Konkursa.
II NAZIV I VREME TRAJANJA KONKURSAKonkurs se organizuje pod nazivom “NAJLEPŠE KOSE SRBIJE”. Konkurs će trajati od 01.12.2016. a rok za slanje prijava je 05.05.2017.
III OPIS KONKURSA I USLOVI UČESTVOVANJA
Konkurs se organizuje u tri kategorije i to:
• Devojka sa najlepšom kosom;
• Majka sa najlepšom kosom;
• Baka sa najlepšom kosom;
Prijave na konkurs vrše i-mejlom, na adresu konkurs@biomelem.com, direktno na sajtu kompanije Biomelem http://biomelem.rs/, i poštom na adresu: Biomelem, Oblakovska 28, 11000 Beograd, Srbija. Uz prijave je potrebno skenirati ili poslati poštom praznu ambalažu, fiskalni račun, ili nalepnicu sa šampona, Revitabiona ili nekog drugog proizvoda Organizatora, kao dokaz korišćenja proizvoda Organizatora, kao i jednu fotografiju lica u krupnom planu i popunjen formular. Za sve vreme trajanja konkursa na zvaničnom sajtu Organizatora će biti objavljene fotografija, ime i prezime učesnika kao i sve relevantne informacije vezane za način glasanja. Formular za prijavu se može pronaći u apotekama, drogerijama, marketima, prodavnicama zdrave hrane, ili se može preuzeti sa sajta Organizatora, www.biomelem.com , odštampati, popuniti i skenirati, pa zatim poslati i-mejlom Organizatoru.
Pravo na učešće na Konkursu imaju učesnice koji imaju najmanje 18 godina u trenutku prijave na Konkurs.Pobednike po svi kategorijama bira stručni žiri.
Organizator ima pravo da ukloni sve fotografije neprimerene sadržine. U tom slučaju, autor sporne fotografije biće diskvalifikovan. S obzirom na to da će se fotografije učesnika naći na Internetu, biće dostupne posetiocima Facebook stranice Organizatora. Učešćem u Konkursu, učesnici su saglasni da njihovi lični podaci budu objavljeni, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS”, br. 97/2008 i 104/2009 – dr.zakon, 68/2012 – Odluka US i 107/2012).
IV VRSTE NAGRADASvaki stoti učesnik konkursa će dobiti na poklon proizvod iz asortimana Biomelema. Redosled prijavljivanja se pravi prema vremenu primanja prijave za konkurs.
Za pobednicu u kategoriji Devojka sa najlepšom kosom glavni poklon je 500 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS.
Za pobednicu u kategorijama Majka sa najlepšom kosom, nagrada je poklon paket proizvoda Organizatora.
Za pobednicu u kategoriji Baka sa najlepšom kosom, nagrada je poklon paket proizvoda Organizatora.
Organizator zadržava pravo uvođenja i dodeljivanja dodatnih specijalnih poklona za različite tipove kose u svim kategorijama.Organizator ima pravo da finaliskinjama ponudi zaposlenje na mestu regionalnog PR menadzera, kao i ugovor da budu zaštitno lice Biomelema
Organizator je u obavezi da realizuje sve obaveze prema pobednicima u roku od 30 dana. U slučaju da je broj prijavljenih manji od 2000 u Srbiji, 1000 u BIH i 500 u Crnoj Gori do kraja konkursa, Organizator nije u obavezi da proglasi pobednike i dodeli im poklone.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна