петак, 3. март 2017.

NAGRADNA IGRA - KOMERCIJALNA BANKA I MASTERCARD: VOZI, PUTUJ I KUPUJ


Komercijalna banka a.d. Beograd i kompanija MasterCard priređuju nagradnu igru u robi i uslugama pod nazivom ’Komercijalna banka i MasterCard: Vozi, putuj i kupuj’.


Nagradna igra u robi i uslugama se organizuje na teritoriji Republike Srbije i počinje 01. marta 2017. godine u 00 časova i završava se 30. marta 2017. godine u 08 časova.


Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, korisnici MasterCard kartica (MasterCard Installment, MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Debit Contactless i Maestro kartica) izdatih od strane Komercijalne banke, ili fizička lica koja postanu novi korisnici MasterCard kartica Komercijalne banke, za vreme trajanja nagradne igre naprave minimum 8 transakcija i minimalnu potrošnju na POS terminalima u iznosu od RSD 10.000,00.


Nagradni fond sadrži sledeće nagrade u robi ili uslugama:

1.       Automobil – Škoda Octavia;

2.       Vaučer turističke agecije „Ponte“ za nagradno putovanje na Tajland, za 2 osobe;

3.       Vaučer za 12 meseci za kupovinu u prodajnim objektima DIS (20.000,00 RSD po mesecu).


Izvlačenje dobitnika nagrada će se obaviti u prostorijama sedišta Komercijalne banke, ulica Svetog Save 14, Beograd, dana 30. marta 2017. godine sa početkom u 14 časova.


0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна