недеља, 16. април 2017.

Nagradni konkurs: Extra sjajna Menaž Glazura


Menaž i portal Recepti.com su sada već tradicionalno u potrazi za najkreativnijim čokoladnim receptima i autorima! Ovoga puta je potrebno da isprobate novi proizvod iz Menaž porodice – Extra sjajnu Menaž glazuru, da sa njom pripremte svoje omiljene poslastice i možete osvojiti neku od zanimljivih nagrada koje smo pripremili za vas.
Da bi učestvovali u nagradnom konkursu potrebno je da pripremite i slikate svoju omiljenu poslasticu koju ste pripremili sa novom praktičnom Menaž Glazurom, pošaljete nam kompletan i detaljno opisan postupak pripreme preko našeg formulara za slanje recepta. Potrudite se da  se na fotografijama lepo vidi vaša kreativnost . Možete nam poslati neograničen broj svojih recepta i tako povećati šanse da osvojite neku od nagrada.
Nagradni konkurs traje ukupno 2 nedelje (od 17. do 30. aprila  2017. godine).
I nedelja: 17. do 23. aprila 2017. 
II nedelja: 24. do 30. aprila 2017.
Svakog četvrtka (27. aprila i 4. maja  2017.) odabraćemo po 5 najkreativnijih recepta za prethodnu nedelju i autore recepta nagraditi Menaž paketom. Jedan autor može dobiti samo jednu nedeljnu nagradu tokom trajanja konkursa.
Finale konkursa je 9. maja 2017. kada ćemo proglasiti 3 najkreativnija i najaktivnija autora konkursa po mišljenu žirija. Ocenjivaće se svi recepti koje je autor poslao tokom trajanja konkursa.
I nagrada: Mikrotalasna
II nagrada: Rotirajući stalak za torte
III nagrada: Digitalna vaga
Nagrade se mogu dostaviti samo na teritoriji Srbije.
Soko Štark ima pravo da koristi pristigle recepte za svoje objave nadruštvenim mrežama.
Redakcija portala Recepti.com zadržava pravo da ne objavi recepte za koje utvrdi da krše autorsko pravo trećih lica.
Za sve informacije možete nas kontaktirati ovde.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна