четвртак, 13. април 2017.

NIS Petrol i MasterCard dobitak zagarantovan!


U periodu od 10. aprila do 10. maja 2017., plaćajte  MasterCard platnim karticama na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i osvojite put u Pariz i kartu za Roland-Garros, kao i poklon karticu za gorivo u iznosu od 5.000 RSD, popust od 3 RSD po litru goriva, poklon ili 20% popusta na Drive Café kafu, poklon G-Drive energetsko piće, 20% popusta na Drive Café sendviče ili 15% popusta na G-Drive Auto Glass sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla!

Putovanje u Pariz uključuje aranžman za 2 osobe, smeštaj i avio prevoz, kao i posetu jednom od mečeva trećeg kola Roland-Garrosa. Osobe koje putuju moraju biti punoletne sa važećim putnim ispravama.

Ostale dobitke možete iskoristiti odmah na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, a najkasnije do 10.05.2017. godine ukoliko dobijete na poklon G-Drive energetsko piće  i Drive Café kafu, odnosno do 10.06.2017. godine za sve ostale poklone i popuste. Popusti se ne mogu sabirati. Popust od 3 RSD po litru važi za kupovine od preko 25 litara goriva i obračunava se na sve derivate osim na TNG, CNG i gasno ulje, dok kartica za gorivo u iznosu od 5.000 RSD važi za kupovinu svih derivata.

Posetite NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice i plaćajte MasterCard platnim karticama.

*Dobitak se ne može koristiti uz Agro i Taksi kartice i kombinovati sa karticama Sa nama na putu i Super Kartica, u slučaju popusta od 3RSD ni uz NIS karticu za gorivo.

1 Коментари:

Anonymous Used Laptop Suppliers је рекао...

Interesting stuff to read. Keep it up.

28. јул 2017. 13:45  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна