недеља, 14. мај 2017.

Dizajniraj svoju čašu


Konkurs traje u periodu od 11.5.2017. do 7.6.2017. godine i organizuje se na teritoriji Republike Srbije.
Konkurs se realizuje na internet stranici www.dizajnirajsvojucasu.com , ulaskom na naznačenu internet stranicu učesnik otvara aplikaciju u okviru koje dizajnira svoju Cedevita čašu.
Učestvovanjem u nagradnom konkursu učesnik prihvata propisane uslove, kako je definisano u opštim odredbama. Da bi učesnik pristupio aplikaciji potrebno je da ukuca alfanumerički kod koji će dobiti na fiskalnom računu pri kupovini Cedevita proizvoda isključivo u Delhaize MAXI objektima. Proizvodi koji učestvuju u konkursu su Cedevita proizvodi bilo kog ukusa, gramaže 75g, 150g, 200g, 500g i 1kg I Cedevita 345ml bilo kog ukusa.
Dizajn treba da bude kreativan i zanimljiv a žiri će izabrati jedno najkreativnije i najzanimljivije rešenje kao pobednika konkursa. Zbog tehničkih ograničenja štampe na čaši, dizajn može biti pozicioniran na označenom mestu na čaši u samoj aplikaciji. Dizajn može da se odradi sa ukupno 109 ponuđenih elemenata. Zbog tehničkih ograničenja finalni dizajn može sadržati 4 boje koje korisnik sam bira, od ukupno 8 ponuđenih.
Jedno rešenje, koje od strane žirija bude smatrano kao najkreativnije I najzanimljivije, biće proglašeno kao pobednik konkursa i dobiće nagradu. Nagrada: putovanje za 2 osobe u Berlin. U putovanje je uključen avionski prevoz i smeštaj u hotelu.

5 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Gde se nalazi taj alfanumerički kod na računu ?

18. мај 2017. 08:46  
Blogger Unknown је рекао...

Kupio sam vec 3 puta Cedevitu u Maxiju i nemoguce se ulogovati da bi se ucestvovalo u nagradnoj igri. Kontaktirao sam i Cedevitu preko facebuka i rekli su da ce mi se javiti, ali od toga nema nista. Ne javljaju se. Nesto tu nije kako treba.

22. мај 2017. 10:07  
Anonymous Анониман је рекао...

Koji od svih ovih brojeva na racunu je pravi kod ?????

30. мај 2017. 22:26  
Blogger Unknown је рекао...

Uvek je dobro sto, pre nego kupim nesto,procitam komemtare.
Znaci,navlakusa.

7. јун 2017. 07:00  
Anonymous Анониман је рекао...

Pantelija je u pravu sve vezano za cedevitu i smoki je klasicna navlakusa!

8. јун 2017. 18:13  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна