петак, 12. мај 2017.

Piraeus banka Vas šalje na FIBA Eurobasket 2017


Ovog proleća ne samo da smo bogatu kreditnu ponudu učinili još boljom već smo pokrenuli i novu nagradnu igru koja traje od 15. maja 2017. do 12. juna 2017!
 
Piraeus banka je nagrađuje dva najsrećnija klijenta sa po dve karte za nezaboravno putovanje do Istanbula, boravak u hotelu sa 4 zvezdice, 8 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj deluxe sobi i karte za 5 utakmica koje igra reprezentacija Srbije u periodu od 31.8. do 8. 9. 2017. godine.
 
Pored dve glavne, Banka je obezbedila i utešne nagrade u vidu 20 košarkaških  lopti MOLTEN GMX7C brendiranih logom Eurobasketa.
 
Da li želite da direktno sa tribina bodrite naše momke?

Prvi korak do nagrade jeste izbor kredita koji najviše odgovara Vašim potrebama. Vaš kreditni zahtev je Vaša šansa da 31.08. otputujete na FIBA Eurobasket.
 
Piraeus banka nudi kredite koji odgovaraju širokim potrebama, Zicer dinarske sa fiksnom kamatnom stopom, koji se odlikuju niska kamatna stopa, i fiksna rata tokom celog perioda otplate.
 
Tajmaut Dinarski keš i refinansirajuće kredite odlikuju odlični uslovi poput iznosa kredita do čak 2.400.000rsd i roka otplate do 120 meseci što ih čini izuzetno poularnim izborom.
 
A za naše najstarije sugrađane imamo odličnu ponudu Relaks Senior dinarskih kredita sa uključenom polisom osiguranja bez dodatnih troškova, kao i nove Dinarske keš kredite za penzionere sa fiksnom kamatnom stopom kredite sa uvek istom ratom i bez svih troškova osim troška održavanja tekućeg računa.

Drugi korak je da otvorite Fresh paket račun ili tekući račun za prijem zarade u Piraeus banci

Treći korak je da se pobrinete da zahtev za odobrenje kredita bude odobren i isplaćen u periodu trajanja nagradne igre - od 15.05.2017 do 12.06.2017. godine, kao i da kredit bude u minimalnom iznosu od 400.000 dinara
 
UKLJUČITE SE I OSVOJITE NAGRADU!
 
Pročitajte više u Pravilima nagradne igre.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна