уторак, 30. мај 2017.

Pirulolci


Konkurs traje od 18. maja do 05. jula 2017. 
Na Konkursu može učestvovati svako fizičko lice, državljanin Republike Srbije, sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji je za vreme trajanja Konkursa igrao igru Pirulo na sajtu http://pirulolci.rs („Učesnik“).Maloletne osobe mogu učestvovati na nagradnom konkursu samo pod nadzorom roditelja, odnosno staratelja.
Da bi Učesnik uzeo učešće u Konkursu potrebno je da (za vreme trajanja Konkursa):
• Se prijavi za učestvovanje ostavljanjem podataka – ime, prezime i e-mail adresa, putem aplikacije pod nazivom “Pirulolci”, koja se nalazi na sajtu http://pirulolci.rs
• Odigra igru kojoj se pristupa putem iste aplikacije i osvoji maksimalan broj bodova u igri, koja se sastoji od pet osnovnih i šestog bonus nivoa. Pristup šestom bonus nivou ostvaruje se na dva načina:
- prelaženjem barem jednom svih pet nivoa, nakon čega će Bonus nivo u svakom trenutku ostati dostupan kada korisnik pristupi igrici, ili
- putem stikera sa jedinstvenim kodom na poleđini, a koji se može naći u svakom pakovanju Pirulo sladoleda U ovom slučaju za pristup bonus nivou neophodno je uneti jedinstveni kod sa nalepnice. Svaka nalepnica ima poseban kod na poleđini i moguće ga je upotrebiti samo jednom.
• Sačuva bodove u online igrici na jedan od tri načina:
- Prelaskom osnovnih 5 nivoa igrice (i/ili bonus nivoa ukoliko ima potrebni kod)
- Napuštanjem igre
- Kada se potroše svi životi “Game over”, koje Učesnik dobija u vidu 10 štapića/života na startu igre.
Osvojeni bodovi se kumulativno sabiraju sa svakom igrom koju Učesnik odigra i odabere da sačuva, tako da predstavljaju zbir svih bodova koje je Učesnik ostvario tokom navedenog perioda.
Osvojeni bodovi se kumulativno sabiraju sa svakom igrom koju Učesnik odigra, tako da predstavljaju zbir svih bodova koje je Učesnik ostvario tokom navedenog perioda.
Na osnovu sačuvanih bodova koje su ostvarili Učesnici, formira se rang lista Učesnika sa najvećim brojem osvojenih bodova, na osnovu koje će se dodeliti Nagrade.
Organizator zadržava pravo da sa Konkursa isključi onog Učesnika koji krši ova Pravila, zakonske propise, koji je protivan javnom moralu ili na drugi način narušava privatnost I pristojnost, ili šteti ugledu i časti Organizatora ili trećeg lica.
Jedan Učesnik može za vreme trajanja Konkursa neograničeno puta pristupiti igranju igre.
Nakon okončanja Konkursa 05. jula 2017. godine, Organizator će na osnovu rang liste Učesnika, proglasiti pobednike a najkasnije u roku od 7 dana nakon isteka perioda trajanja konkursa.
Nagradni fond:
I nagrada:
Za prvih pet Učesnika sa najvećim brojem osvojenih bodova Organizator dodeljuje nagradu, učestvovanja u “Escape room”-u, s tim da svaki od dobitnika može povesti još tri osobe.
II nagrada:
Za narednih pedeset Učesnika sa najvećim brojem osvojenih bodova Organizator dodeljuje nagradu, svakome dobitniku po masku za telefon.
III nagrada:
Za narednih sto Učesnika sa najvećim brojem osvojenih bodova Organizator dodeljuje nagradu, svakom dobitniku po majicu.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна