уторак, 23. мај 2017.

„Važno je šta nas pokreće“


U periodu od 25. maja do 20. juna 2017. godine kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Važno je šta nas pokreće“.
USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA KONKURSU 
Pravo učešća na Konkursu imaju svi punoletni korisnici internet mreže sa prebivalištem, odnosno boravištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) koji u periodu sprovođenja konkursa izvrše kupovinu u bilo kom iznosu na benzinskim stanicama LUKOIL SRBIJA i odgovore na kreativni zadatak na temu „Važno je šta nas pokreće“ na mikro-sajtu www.vaznojestanaspokrece.rs
Na mikro-sajtu učesnik popunjava obrazac za učešće sa svojim ličnim podacima i daje odgovor na zadatak nagradnog konkursa koji se sastoji iz kreativnog odgovora u jednoj ili više predloženih formi: tekst, fotografija, audio i video na temu „Važno je šta nas pokreće“.
NAGRADE
I nagrada – 2000 litara ECTO goriva koje će dobitnik moći da preuzme na benzinskim stanicama Društva putem LUKOIL kartice za gorivo,najkasnije do 01.06.2018. godine.
II nagrada – mali kućni aparati i bela tehnika GORENJE u vrednosti 1.000 EUR u jednom od prodajnih salona Gorenje Studio na teritoriji Republike Srbije.
III nagrada – sporedna uloga u sledećem reklamnom spotu Društva.

Utešne nagrade: 10 x kartica na 5.000 dinara za kupovinu goriva na benzinskim stanicama LUKOIL SRBIJA.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна