петак, 14. јул 2017.

Letnja nagradna igra Candy Universe i FlyFly Travel


Letnja nagradna igra Candy Universe i FlyFly Travel

U ponedeljak, 10. jula počinje letnja nagradna igra „Leto zasladi u Italiji se rashladi“, a možete osvojiti besplatno letovanje u Italiji.

Kupovinom bilo kojih proizvoda Candy Universe u vrednosti od 300 dinara ili više, stičete pravo da učestvujete u nagradnoj igri.

Na poleđini fiskalnog računa napišite ime i broj telefona i ubacite u kutiju koja se nalazi na svim našim štandovima.
Nagradna igra traje do 10. avgusta 2017. a izvlačenje dobitnika je 12. avgusta što ćemo prenositi uživo na našoj FB strani.

Glavna nagrada je Letovanje u Italiji – (Rimini, za dve osobe, 7 dana, avionom). Druga nagrada je 3 (tri) kilograma Candy Universe slatkiša, treća nagrada je 1 (jedan) kilogram Candy Uniiverse slatkiša.

Možete učestvovati neograničen broj puta i time maksimalno povećati svoje šanse za dobitak

2 Коментари:

Anonymous Анониман је рекао...

Ko garantuje da se racuni ne bacaju kada se zavrsi radno vreme i da ostaju npr samo racuni prijatelja radnika ... i gde je centralno izvlacenje u sedistu kompanije ili ispred nekog standa u nekom od trznis centra i ko ce preneti sve racune na jedno centralno mesto, jer standove u vise trznih centara.

16. јул 2017. 21:30  
Anonymous Анониман је рекао...

Mogli su da se isprse malo vise, samo 3 nagrade. Mogli su da npr 10 dobitniak dobije 3 kg, 25 dobitnka po npr 2 kg ,50 dobitnika po 1 kg.

19. јул 2017. 04:57  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна