понедељак, 2. април 2018.

OSVOJITE PUTOVANJE NA FIFA WORLD CUP™ U RUSIJI, KOJE OBEZBEĐUJE VISA!


Plaćajte beskontaktno Visa karticom u vrednosti od najmanje 2.000 dinara na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama i možete osvojiti put na FIFA World Cup™ u Rusiji, koji obezbeđuje Visa, kao i hiljade drugih vrednih poklona! Akcija traje od 1. do 30. aprila.

ČEKAJU VAS SJAJNI POKLONI!

1. Putovanje za dve osobe u Rusiju, grad Moskva na utakmicu Finala FIFA Svetskog prvenstva 2018 od 01.07. – 05.07.2018.
2. Putovanje za dve osobe u Rusiju, grad Sankt Peterburg, na utakmicu Osmine finala FIFA Svetskog prvenstva 2018 od 01.07. – 05.07.2018.
3. Putovanje za dve osobe u Rusiju, u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil u okviru grupne faze FIFA Svetskog prvenstva 2018 u periodu od 25.06. – 29.06.2018.

Poklon putovanja podrazumeva:

 • Avio prevoz;
 • 4 noćenja u luksuznoj dvokrevetnoj hotelskoj sobi sa doručkom;
 • Dobrodošlica na aerodromu, prevoz do hotela;
 • Planirane grupne aktivnosti;
 • Prevoz do stadiona na kojem će se održati utakmica i prevoz do hotela nakon završetka utakmice;
 • 2 ulaznice za fudbalsku utakmicu (FIFA kategorija 1) sa dobrodošlicom pre početka utakmice koja uključuje mogućnost pravljenja kruga oko terena, pristup iza fudbalskog igrališta, fotografisanje sa maskotom, mogućnost uživog snimanja u trajanju od 10 sekundi;
 • Asistenciju osoblja za podršku tokom trajanja utakmice na ruskom i engleskom jeziku.

Pored navedenih glavnih poklona, dodeljuju se i:

 • poklon kartica za gorivo u vrednosti od 5.000 rsd;
 • poklon kartica za gorivo u vrednosti od 3.000 rsd;
 • Drive Cafe kafa;
 • G – Drive energy drink coffee (250ml);
 • popust na gorivo od 3din/l  (za kupovinu preko 25l):
 1.    20% popusta na Drive Cafe kafe,
 2.    25% popusta na Drive Cafe ovseni bar,
 3.   15% popusta na G-Drive auto glass,
 4.   10% popusta na Drive Cafe sendviče.

Uslovi promocije:

Koje vrste transakcija omogućavaju dobijanje poklon kupona?
Samo beskontaktne transakcije Visa karticama ili mobilnim telefonom koji sadrže važeću Visa aplikaciju za beskontaktno plaćanje napravljene na NIS Petrol ili Gazprom benzinskim stanicama u iznosu od minimum 2000 dinara.
Koji je period trajanja Poklon akcije?
Poklon akcija se organizuje na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) u periodu od 01. do 30. aprila 2018. godine.
Da li mogu da učestvujem u Poklon akciji?
Da, ukoliko ste punoletno fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije), i posedujete Visa beskontaktnu karticu (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold, Visa Classic и Visa Еlectron) izdatu od strane banaka u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i/ili ukoliko imate važeću aplikaciju za beskontaktno plaćanje povezanom sa Visa beskontaktnom karticom.
Kako mogu da učestvujem u Poklon akciji?
Učesnici koji putem Visa kartica (Visa Infinite, Visa Platinum, Visa Gold, Visa Classic i Visa Electron) ili mobilnih telefona koji sadrže važeću Visa aplikaciju za beskontaktno plaćanje, beskontaktnim putem izvrše kupovinu od minimum 2000 dinara na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama dobijaju poklon kupon sa informacijom o vrsti nagrade koju su osvojili. Poklon iz kupona se može realizovati odmah, osim u slučaju realizacije glavnih poklona (putovanja na FIFA World Cup) i kartica za gorivo. Za realizaciju ovih poklona potrebno je obratiti se kasiru ili call centru.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна