понедељак, 14. мај 2018.

Kreativni vozači, moćni navijači

Nagradni konkurs se organizuje u periodu počev od 09-29. maja 2018
Budi neobičan, budi otkačen, budi drugačiji vozač! Fotkaj nam i opiši u 500 zabavnih karaktera svog četvorotočkaša i osvoji moćne rekvizite za navijanje tokom SP u fudbalu – televizore, dresove, lejzi begove, majice... 

Učesniku je Konkurs dostupan preko Organizatorovog sajta Polovniautomobili.com, na stranici https://www.polovniautomobili.com/nagradni-konkurs/kreativni-vozaci. Pravo za učešće stiče svaki Učesnik koji postavi fotografiju svog vozila na stranicu Konkursa na sajtu Organizatora uz njegov opis u najviše 500 karaktera, a u periodu organizovanja Konkursa. Učesnici treba da se potrude da opis vozila koji šalju bude što originalniji i kreativniji kako bi povećali svoju šansu da osvoje nagradu.
Svaki Učesnik ima pravo da učestvuje u Konkursu samo jednom. Učesnici koji pokušaju da učestvuju više puta biće diskvalifikovani.
Učešće u Konkursu, odnosno korišćenje primene predmetnog zvaničnog Pravilnika znači njihovo automatsko prihvatanje.
Organizator ne odgovara za verodostojnost vlasništva nad vozilom koje je postavljeno na konkursu. Ukoliko stvarni vlasnik uloži žalbu zbog postavljanja slike automobila, isto će biti uklonjeno od strane Organizatora, uz dostavljanje dokaza o vlasništvu od strane podnosioca žalbe.
NAGRADE U KONKURSU:
  • 3 smart televizora
  • 3 seta fudbalskih dresova od po 6 dresova, sa imenima dobitnika
  • 10 paketa krigli za pivo od po 6 krigli
  • 10 lejzi begova
  • 50 navijački majica

Nagrađujemo najkreativnije!

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна