недеља, 25. новембар 2018.

NAXI radio nagradna igra


Da bi ova jedinstvena poklon kartica bila vaša, potrebno je da kažete prijatelju da sluša Naxi radio i oboje možete da osvojite nagradu - Delta City poklon karticu u iznosu od po 7 000 dinara za jesenji šoping u omiljenim radnjama u Delta City-ju. (Karticom možete platiti robu ili usluge u radnji sa oznakom "Delta City Poklon Kartica"). Više saznajte klikom OVDE.

Od 29. oktobra pošalji na info@naxi.co.rs svoje podatke i podatke prijatelja za kog znaš da sluša Naxi radio (ime, prezime, broj telefona). Mi ćemo vas pozvati radnim danima u periodu između 10:00 i 17:00 časova, uključiti u program i proveriti koliko nas pažljivo slušate.

Potrebno je da pogodite koji izvodjač i pesma se u tom trenutku emituje na Naxi radiju. Ukoliko date tačan odgovor, uživo u programu pozivamo i vašeg prijatelja kog ste prijavili za igru. Ako i on zna tačan naziv izvodjača i pesme, oboje osvajate po Delta City poklon katicu u iznosu od po 7 000 din. Nagrada je osvojena samo ukoliko Vi i Vaš prijatelj date tačan odgovor.

U svom rodjendanskom mesecu Naxi slavi, a vi dobijate sjajne poklone!

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "RECI PRIJATELJU DA SLUŠA NAXI RADIO I ZAJEDNO OSVOJITE PO 7 000 DINARA"

Član 1: ORGANIZATOR
Nagradni konkurs "Reci prijatelju da sluša Naxi radio i zajedno osvojite po 7 000 dinara!" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
Nagradno takmičenje se održava do kraja novembra, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Naxi Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE
Nagrade obezbedjuje Naxi radio, a pokloni su poklon kartice Delta City-ja.

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.


http://www.naxi.rs/reci-prijatelju-da-slusa-naxi-radio-i-zajedno-osvojite-po-7-000-dinara-naxi

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна