петак, 22. март 2019.

Budi deo istorije - mastercard i nis nagradna igra

Budi deo istorije - osvoji jedno od dvadeset i četiri fantastična putovanja na fudbalski spektakl godine!
Od petnaestog marta, na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama - plaćajte Mastercard karticom u iznosu od četiri hiljade dinara i imate mogućnost da osvojite jednu od 20 karata za polufinale ili jednu od 4 karte za finale UEFA Champions League Madrid 2019 ili drugi siguran poklon!

OPŠTE INFORMACIJE

Početak: 15. mart 2019. u 00.00h
Završetak: 15. april 2019. u 23.59h
Promocija se sprovodi na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji

UČESTVOVANJE U PROMOTIVNOJ KAMPANJI

Za svaku kupovinu u iznosu od 4000 dinara i više koja je plaćena Mastercard karticom, potrošač na kasi dobija jedan kupon za poklon (jedan kupon na osnovu jednog fiskalnog računa, koji treba sačuvati za preuzimanje poklona).
Svi potrošači, fizička lica, koji prihvataju pravila promotivne kampanje, imaju pravo učešća.
Zaposleni u kompaniji NIS ad,  NAFTAGAS - Naftni servisi d.o.o. Novi Sad, NAFTAGAS - Tehnički servisi d.o.o. Zrenjanin, NAFTAGAS - Transport d.o.o, NTC NIS-NAFTAGAS d.o.o. Novi Sadi i angažovani u NIS ad na osnovu ugovora sa Gi Group HR Solutions, Inter Safe Business d.o.o, Revnost a.d, Manpower d.o.o, kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici),  imaju pravo da učestvuju u promotivnoj kampanji, uz sledeće ograničenje - nemaju pravo da iskoriste poklon “Putovanje na utakmicu UEFA Champions League”
Korporativni klijenti kompanije NIS koji koriste NIS kartice za gorivo nemaju pravo učešća.
Korisnici Agro i Taxi kartice nemaju pravo učešća.

MEHANIZAM PROMOCIJE

Da bi potrošač stekao pravo da učestvuje u promociji, potrebno je da na nekoj od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica ostvari kupovinu od 4000 dinara i izvrši plaćanje Mastercard karticom.
Potrošač na kasi dobija  kupon kojim odmah ostvaruje poklon – otvara kupon u kojem je navedena vrsta poklona. Ukoliko je reč o poklonu, preuzima ga odmah od kasira, na stanici na kojoj je kupon i dobijen.
VAŽNO - Ukoliko je reč o putovanju na utakmicu UEFA Champions League, potrebno je da se odmah obrati kasiru ili pozove call centar 08 0000 8888. Ukoliko se u roku od pet dana od dobitne transakcije ne obrati kasiru ili call centru, potrošač gubi pravo na realizaciju poklona.
Kuponi se izdaju na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama koje učestvuju u promociji.

24 PUTOVANJA – 20 NA POLUFINALE I 4 NA FINALE UEFA CHAMPIONS LEAGUE

4 * finale, Madrid, 1 jun
Poklon putovanja podrazumeva:
  • Avionski prevoz
  • Hotelski smeštaj
  • ulaznicu za fudbalsku utakmicu
20 * polufinale (mesto putovanja se odredjuje naknadno, kada budu poznati polufinalisti)
Poklon putovanja podrazumeva:
  • Avionski prevoz
  • Hotelski smeštaj
  • ulaznicu za fudbalsku utakmicu
Pored navedenih glavnih poklona, kupac može ostvariti sledeće poklone:
  • G – Drive energy bombona
  • G- Drive energy žvaka
  • Jazak voda 0,5l
  • Drive Café kafa
Kuponi se mogu zameniti za poklone dok traje promotivna kampanja, odmah po dobijanju kupona, samo na stanici na kojoj su dobijeni za kupovinu.
Poklon iz kupona se može realizovati odmah, osim u slučaju realizacije glavnih poklona (putovanja). Za realizaciju ovih poklona potrebno je obratiti se kasiru ili call centru.

VAŽNO!

Da bi se poklon putovanje realizovalo, potrebno je da osoba koja putuje bude punoletna sa važećim dokumentima Republike Srbije.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна