недеља, 7. април 2019.

CHEMICAL AGROSAVA KLUB A nagradna igra


Privredno društvo „CHEMICAL AGROSAVA" doo Beograd sa sedištem u Beograd, Novi Beograd, Palmira Toljatija 5/4 mat.br. 07819846, PIB 100000073 (u daljem tekstu: "Priređivač"), organizovaće nagradnu igru pod nazivom "Klub A", u svrhu promocije proizvoda Priređivača, s tim da će se naziv ove nagradne igre koristiti radi reklamiranja.
Nagradna igra će se prirediti u periodu od 11.04.2019. godine do 10.05.2019. godine za potrošače na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).
U nagradnoj igri mogu učestvovati sva punoletna lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja prihvataju pravila nagradne igre, i koja  pošalju poštom Priređivaču fiskalne račune izdate u periodu od 11.04.2019. godine do 10.05.2019.godine u vrednosti od 12.000,00 dinara za kupovinu proizvoda iz asortimana Priređivača.
U nagradnoj igri svaki učesnik putem pošte može poslati neograničeni broj koverata. Učesnici mogu koverte za ovu nagradnu igru besplatno preuzeti prilikom kupovine u poljoprivrednim apotekama.
Priređivač će izraditi koverte za nagradnu igru koje sa unutrašnje strane sadrže okvirna polja za upis ličnih podataka učesnika: ime i prezime, ime oca, prijavljenu adresu prebivališta iz lične karte, sa poštanskim brojem, broj mobilnog telefona, sa odštampanom adresom Priređivača i sadrže logotip sa nazivom Priređivača, i natpis “ZA NAGRADNU IGRU KLUB A”.
Nagrada je automobil marke:
Opel, tip Astra K, Enjoy, 1,4lit, turbo 125 KS (D 1,4, XFL 92 KW).
Učesnici u nagradnoj igri nemaju pravo da zahtevaju drugačiju nagradue ili u veću količinu od onih predviđenih ovim Pravilima. Za nagradu jemči Priređivač i ona ne može biti zamenjena za novac.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна