недеља, 18. август 2019.

Extreme4Me i For Me 2019 nagradna igra

Nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije u periodu od 19.08.2019. do 16.09.2019.U Nagradnoj igri može učestvovati svako punoletno lice sa prebivalištem na teritoriji R. Srbije koji u periodu od 15.03.2019. do 16.09.2019. godine kupi jedan od navedenih proizvoda u maloprodajnim objektima koji su distributeri brendova Extreme4Me i For Me i imaju pristupnicu za nagradnu igru, kao i jedinstvenu nalepnicu sa oznakom: “KUPITE KOD NAS RANČEVE I TORBE I UČESTVUJTE U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI EXTREME4ME I FOR ME 2019”, koja je zalepljena na ulaznim vratima maloprodajnog objekta.

            Oznaka maloprodaje u kojoj se mogu kupiti brendovi Extreme4Me i For Me i time učestvovati u pomenutoj nagradnoj igri, istaknuta je na sajtovima: www.uni.rs i www.extreme4me.com

Na sajtovima: www.uni.rs i www.extreme4me.com nalazi se spisak svih distributera kod kojih se može učestvovati u pomenutoj nagradnoj igri.

            Svaki učesnik Nagradne igre popunjava pristupnicu koja se dobija sa kupovinom ranca ili torbe, a koja sadrži sledeće podatke:

Ime i prezime kupca
Broj lične karte kupca
Adresa stanovanja kupca
Kontakt telefon
Naziv distributera (popunjava Priređivač)
Naziv maloprodajnog objekta(popunjava Priređivač)
Potpis i pečat priređivača(popunjava Priređivač)
            Uz pristupnicu učesnici Nagradne igre dostavljaju i fotokopiju fiskalnog računa izdatog u vezi kupovine najmanje jednog ranca/torbe i deklaraciju sa ranca/torbe, koja se nalazi na istim.

            Svaka originalna pristupnica sadržaće pečat i potpis priređivača, privredno društvo UNIVERZAL D.O.O. Preduzeće za marketing, inženjering i trgovinu Novi Sad i samo takva pristupnica smatraće se validnom.

            Svi potrošači koji poštom pošalju kovertu sa pristupnicom, fotokopijom fiskalnog računa i deklaracijom sa kupljenog ranca ili torbe, na adresu Priređivača

Univerzal doo

Bulevar vojvode Stepe 60,

21000 Novi Sad,

R. Srbija.

Sa naznakom: ZA NAGRADNU IGRU “Extreme4Me i For Me 2019”,

smatraće se regularnim učesnikom Nagradne igre.

            Svaka koverta koja ne sadrži potpune i čitko napisane podatke na pristupnici ili ne sadrži fotokopiju fiskalnog računa ili ne sadrži deklaraciju sa ranca ili torbe, smatraće se nevažećom.

            Isto tako, smatraće se nevažećim koverte u kojima se ne podudaraju podaci sa fiskalnog računa i pristupnice (naziv maloprodajne jedinice sa fiskalnog računa mora se podudarati sa nazivom maloprodajne jedinice iz pristupnice).

            Koverte koje stignu na adresu Priređivača nagradne igre u periodu od 19.08.2019, a najkasnije do 16.09.2019. do 14 časova, učestvovaće u izvlačenju nagrada.            Svaki kupac može biti učesnik u Nagradnoj igri onoliko puta koliko su koverti Nagradne igre sa ispravnim sadržajem dostavili priređivaču Nagradne igre.

            Priređivač nagradne igre ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko mu koverte budu uručene nakon 16.09.2019. u 14 časova.

            Ukoliko priređivač Nagradne igre nakon izvlačenja nagrada utvrdi da je učesnik Nagradne igre zloupotrebio pravo ili dostavio podatke na nedozvoljen način ili na nezakonit način došao do mogućnosti učešća u Nagradnoj igri, priređivač zadržava pravo da poništi dodelu nagrade i istu nagradu dodeli rezervnom dobitniku.

Nagrade:

1.Fiat TIPO SEDAN 1.4 95KS FAMILY  x 1
2. Kimco Agility sport 50 – crna boja x 1
3. Capriolo Passion Man – zeleno-crna 21 x 3
4. Capriolo Passion Lady – crno-pink 19  x 1
5. Capriolo Passion Lady – crno-pink-17 x 2
6. Huawei p20 Lite DS plava x 5

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна