субота, 30. новембар 2019.

Velika Eko nagradna igra


Sipaj minimum 15 litara EKO premium goriva – Diesel AVIO Double Filtered ili Racing Formula 98 uz korišćenje Smile kartice u periodu od 29.11. do 27.12.2019. i ostvari pravo da učestvuješ u velikoj EKO nagradnoj igri*.
Za učestvovanje u nagradnoj igri neophodno je da preuzmeš Smile aplikaciju sa Google Play za Android uređaje ili App Store za iPhone uređaje i da se uloguješ u aplikaciju sa brojem svoje Smile kartice i telefona sa kojim je registrovana. Ukoliko već imaš Smile aplikaciju neophodno je da je ažuriraš kako bi ti se prikazivala najnovija verzija. Aplikacija ti nudi i mogućnost da se online registruješ i postaneš član Smile kluba ako nemaš Smile karticu, a želiš da učestvuješ u nagradnoj igri.
Kada kupiš minimum 15 litara premium goriva na nekoj od EKO benzinskih stanica prati svoju Smile aplikaciju jer te u prvi petak nakon kupovine očekuje notifikacija sa pozivom da ogrebeš nagradni ekran u aplikaciji i otkriješ svoju nagradu. Svakog petka tokom trajanja nagradne igre ćemo dodeljivati iPhone XR i 5 kartica sa 100 litara premium goriva. Datumi izvlačenja su: 6.12, 13.12, 20.12. i 27.12.
U slučaju da tvoja kupovina ne osvoji telefon ili karticu sa gorivom, učestvovaće ponovo u izvlačenju glavne nagrade u subotu 28.12. kada dodeljujemo 5 putovanja u Grčku za 2 osobe. Dobitnici glavne nagrade će imati priliku da prisustvuju ceremoniji paljenja Olimpijske baklje u drevnoj Olimpiji – ekskluzivnom događaju koji se održava u martu 2020. godine, za koji je nemoguće kupiti ulaznice i na koji se poziva samo 150 odabranih ličnosti iz celog sveta. Nagradni aranžman će trajati 5 dana i pored ceremonije paljenja baklje će uključivati i obilazak znamenitosti u Atini, a dobitnici će imati mogućnost da povedu sa sobom još jednu osobu.
Više informacija o pravilima nagradne igre možeš pronaći izborom opcije “Više” pa “Greb greb” u EKO Smile aplikaciji ili na sajtu www.ekosmileklub.rs
Želimo ti puno uspeha u igranju!
*Nagradna igra ne važi za kupovine plaćene EKO Business karticama.

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна