среда, 15. јул 2020.

Za Shaomi se odluči i Volkswagen vozi kući!

Učestvujte u fantastičnoj nagradnoj igri – kupite Xiaomi mobilni telefon u mts poslovnici i osvojite Folksvagen T-Kros ili neku drugu vrednu nagradu.

Ukoliko se opredelite da sebe ili dragu osobu obradujete novim Xiaomi telefonom iz naše ponude u periodu od 15. jula do 12. avgusta, očekuje vas sjajno iznenađenje! Dobijate priliku da se uključite u nagradnu igru „ZA ŠAO-MI SE ODLUČI I VOLKSWAGEN VOZI KUĆI!“ i da osvojite neku od vrednih nagrada:
  • 1 x Auto Folksvagen T-Kros,
  • 5 x 7 noćenja za dvoje u hotelu Crni Vrh na Divčibarama na bazi pun pansion,
  • 10 x Električni skuter Xiaomi M365,
  • 10 x Prečišćivač Xiaomi 3H,
  • 30 x Slušalice Xiaomi AirDot Pro,
  • 30 x Pametne narukvice Xiaomi MI band 4 ili
  • 100 x Xiaomi Powerbank 10.000 mAh.
U ovu sjajnu nagradnu igru možete lako da se uključite. Dovoljno je da popunite nagradni kupon koji ćete dobiti prilikom kupovine Xiaomi telefona u nekoj od naših poslovnica i da ga, nakon popunjavanja, ubacite u specijalnu kutiju.
Nismo zaboravili na vas koji više volite da kupujete onlajn. Ukoliko Xiaomi telefon kupite putem našeg sajta zaključno sa 5. avgustom, na kućnu adresu će vam zajedno sa telefonom i ugovorom biti poslat i jedan kupon koji, ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, treba da popunite, odnesete u najbližu mts poslovnicu i ubacite u kutiju predviđenu za to. Korisnici koji kupe telefon putem sajta moći će najkasnije do 15. avgusta da ubace kupon u kutiju.
Sa druge strane, korisnicima koji od 6. avgusta budu poručili telefon putem sajta biće pružena mogućnost da ukoliko žele da učestvuju u ovoj nagradnoj igri, do 12. avgusta odu u najbližu mts poslovnicu, kupe željeni telefon i ubace kupon u kutiju.
Pogledajte pravilnik nagradne igre „ZA ŠAO-MI SE ODLUČI I VOLKSWAGEN VOZI KUĆI!“.
Nagradna igra traje u periodu od 15. jula do 20. avgusta 2020. godine. Izvlačenje dobitnika obaviće se 20. avgusta 2020. u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane organizatora nagradne igre. Organizator će nakon toga kontaktirati dobitnike putem telefona ili imejl adrese koji su dobitnici uneli u nagradni kupon.
Srećno!

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна