четвртак, 24. јун 2021.

Frikom nagradna igra 2021: Zaigraj do sreće za Fiat 500 Dolcevita!


Frikom nagradna igra 2021 traje do 21.06.2021 do 25.07.2021. godine. u 23:59 časova

Nagrade su:
5 x Fiat 500 Dolcevita – svake nedelje jedan Fiat 500 Dolcevita!
35 x iPhone 12 – svakog dana jedan iPhone 12
Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača i svih povezanih pravnih lica kao ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre.
Za učešće kupi bilo koja dva impulsna sladoleda iz Frikom asortimana
Potrebno je da samo da pošaljete broj fiskalnog računa – BI broj (ukoliko ste sladolede kupili u trgovinskim radnjama), odnosno da pošaljete kod sa kupona (ukoliko ste sladolede kupili na Frikomovim uličnim prodajnim mestima).
Broj fiskalnog računa – BI broj, odnosno kod sa kupona možete poslati na sledeća dva načina:
1. Slanjem SMS poruke na broj telefona 5007 sa sledećim sadržajem: FRIKOM(razmak)BI broj isečka fiskalnog računa na kom se nalazi minimum dva sladoleda i koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja; odnosno slanjem SMS poruke na broj telefona 5007 sa sledećim sadržajem: FRIKOM(razmak)broj kupona. Cena SMS poruke koja će biti naplaćena učesniku za slanje Prijave iznosi 3,60 dinara sa PDV-om za MTS, Telenor i A1 mrežu. Prijava putem internet stranice je besplatna.
ili
2. Putem internet obrasca na stranici frikomsladoled.rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: BI broj isečka fiskalnog računa koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja i broj mobilnog telefona; odnosno gde je potrebno upisati sledeće podatke: kod sa kupona koji je izdat isključivo u periodu učestvovanja i broj mobilnog telefona. Prijava putem web sajta je besplatna.
OBAVEZNO SAČUVAJTE FISKALNI RAČUN, ODNOSNO KUPON!

2 Коментари:

Anonymous Lea је рекао...

Uvek vidim reklamu i tad se setim da sam bacila racun...

29. јун 2021. 09:07  
Anonymous Lea је рекао...

Zasto mi se cini da je u toku leta mnogo igara i onda imamo zatisje do sledeceg. Steta

3. август 2021. 11:59  

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна