уторак, 14. децембар 2021.

GORENJE NAGRAĐUJE - OSVOJI AUTO!Stigla nam je sezona praznika i novogodišnjih radosti, što je uvek dobra prilika da sebe ili nekog drugog obradujete i iznenadite znakom pažnje ili poklonom. Ove godine rešili smo da mi vas obradujemo u duhu praznika velikom nagradnom igrom – Kupite i registrujte jedan od Gorenje malih kućnih aparata i možete baš vi osvojiti glavnu nagradu – automobil Volkswagen T-Cross!

I ne samo to - možete osvojiti i druge vredne nagrade – takođe delimo i 
3 X Hisense frižidera RB390N4BW2, 
3 X Hisense mašine za pranje i sušenje veša WDQY901418VJM, kao i
3 X Hisense televizora 43A6BG.

Kako da učestvujete u nagradnoj igri?

U periodu od 06.12.2021. do 17.01.2022. u 12h kupite jedan od Gorenje malih kućnih aparata, usisivača ili mikrotalasnih rerni, prijavite se popunjavanjem formulara na ovoj stranici u istom periodu uz obavezno prilaganje fiskalnog računa i ulazite u konkurenciju za izvlačenje vrednih nagrada.

Glavna nagrada je automobil Volkswagen T-cross, a druge nagrade su 3x Hisense frižider, 3x Hisense mašina za pranje i sušenje veša, i 3x Hisense Televizor. Izvlačenje nagrada je 17.01.2022. a dobitnici će biti objavljeni dan kasnije na sajtu rs.gorenje.com.


Uređaji sa kojima se možete prijaviti su:

Gorenje usisivači

Gorenje mikrotalasne rerne

Gorenje višenamenski aparati za kuvanje i friteze

Gorenje aparati za pripremu hrane: kuhinjski roboti, tosteri, mikseri, blenderi, seckalice, mašine za mlevenje mesa, rezači, ketleri, aparati za kafu, dehidratatori, sokovnici, cediljke, kuhinjske vage, multipraktik aparati, posuđe, aparati za zavarivanje i vakuumiranje.

Gorenje pegle, parni generatori, telesne vage, fenovi, prese za kosu, ventilatori

Gorenje prečišćivači, ovlaživači i odvlaživači vazduha, kao i parni sterilizatori.

Gorenje Aparati za pečenje hleba i roštilji


Srećno!


Život čine male stvari zato verujemo da će Gorenje mali kućni aparati biti pravi izbor za vas. Bilo da je u pitanju usisivač, mikser, pegla, ketler, blender, fen ili neki drugi mali kućni aparat iz Gorenje asortimana – oni će biti vaši moćni saveznici koji će kućne poslove učiniti lakšim i jednostavnijim.

REGISTRUJTE SVOJ GORENJE MALI KUĆNI APARAT  U FORMULARU NA SAJTU GORENJE I ULAZITE U KONKURENCIJU ZA IZVLAČENJE NAGRADA0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна